Mijn naam is Evert Boonstra. Bedankt dat je de tijd neemt om mijn fotografiewerk te ontdekken. Met mijn camera vang ik het leven in beelden en breng ik bijzondere momenten tot leven. Stap binnen in mijn wereld van fotografie en ontdek samen met mij wat ik voor jou kan betekenen.

Evert Boonstra


Mijn interesse voor fotografie begon tegen het einde van 2020, tijdens de Covid-19 pandemie. In eerste instantie kocht ik mijn camera gewoon om kostbare momenten met mijn familie en vrienden vast te leggen, maar na verloop van tijd ontdekte ik dat er veel meer te ontdekken viel achter de lens. Onder de indruk van de prachtige beelden die ik online tegenkwam, besloot ik mij dieper te verdiepen in de wereld van fotografie. Het werd een passie vanaf de eerste klik.

Wat het voor mij extra speciaal maakt, is de familiegeschiedenis die ermee verweven is. Mijn grootvader was een professionele fotograaf voor de Leeuwarder Courant en legde het leven in onze stad en de omliggende regio vast op zijn eigen unieke manier. Nooit had ik gedacht dat ik zijn passie voor fotografie zou erven, maar hier sta ik nu, met mijn eigen camera in de hand.

Mijn diensten omvatten gespecialiseerde portretfotografie, waarin ik jouw unieke persoonlijkheid en schoonheid vastleg. Als je interesse hebt in deze dienst, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier op mijn website. Samen kunnen we jouw visie vastleggen en bijzondere momenten creëren met mijn camera.

Hartelijke groet,

Evert Boonstra